Město hledá nájemce nebytových prostor, počítá s kavárnou či kanceláří

Nebytové prostory na Vojtově 7, foto: CD CENTRUM COMS

BRNO – Hned tři nebytové prostory nabízí Brno v lokalitě Kobližná, Vojtova a Husova. Ty jsou určeny například na provozování kavárny či obchodu.

„Nabídky jsou zveřejněny na úřední desce magistrátu, na webu a objevují se také na inzertních serverech. U každé nabídky je popis nemovitosti společně s fotografií, minimální určenou cenou za podnájem a také termíny dvou prohlídek, během nichž se zájemci mohou s prostory blíže seznámit,“ informuje náměstkyně primátorky pro oblast správy majetku Karin Podivinská. Momentálně jsou dostupné tyto lokality:

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Vojtova 7 – nové nebytové prostory bez vybavení s bezbariérovým přístupem z vnitrobloku či po schodech z parkoviště. Připraveny jako obchodní prostor, kavárna, drobná provozovna, služby, kancelář či občerstvení. Roční nájem stanoven na minimálně 353 tisíc.

Kobližná 10 – vhodné pro rychlé občerstvení nebo kavárnu, ale také jako prodejna zboží či potravin. Minimální ročné nájemné 572 tisíc.

Husova 5 – prostory v budově Magistrátu města Brna, samostatný vstup z ulice, využitelné jako prodejna nepotravinářského zboží, sídlo firmy či kanceláře. Minimální roční nájem 257 tisíc.