Nehoda motocyklu a auta v Břeclavi: pro těžce zraněného seniora letěl vrtulník

Foto: Johana Červenková

BŘECLAV – V sobotu před půl třetí odpoledne se stala vážná nehoda motocyklu a auta u Břeclavi na odbočce na Moravský Žižkov. Záchranáři poskytovali pomoc seniorovi s vážnými zraněními a jeho spolujezdkyni na motorce. Na místě přistával vrtulník.

V sobotu před půl třetí odpoledne se stala vážná nehoda motocyklu a osobního auta vedle Břeclavi na odbočce na Moravský Žižkov. Silnice byla podobu vyšetřování neprůjezdná. Pro penzistu s vážnými zraněními letěl vrtulník. „Ošetřili jsme muže a s těžkými zraněními letecky přepravili na urgentní příjem Fakultní nemocnice Brno. Na místě jsme ošetřili také zraněnou ženu staršího věku, která byla také na motorce. Její poranění byla středně těžká. Sanitkou jsme ji převezli na urgentní příjem do břeclavské nemocnice,“ popsala mluvčí záchranářů Michaela Bothová. Zraněného motorkáře pomohli hasiči transportovat do vrtulníku leteckých záchranářů.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Další nehoda motorkáře se zraněním se stala v neděli ve stejném čase v Ratíškovicích na Hodonínsku na Vítězné ulici.