Rožnovské koupaliště vstupuje do letní sezony, láká na houpací bazén nebo perličkové koupele

Zdroj: roznov.cz

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – V pátek 2. června otevře své brány rožnovské koupaliště. V tomto měsíci bude mít ve všední dny otevřeno od 11 do 19 hodin, o víkendech od 9 do 20 hodin.

Koupaliště láká na mnoho zajímavých atrakcí, ať už klasický 25metrový bazén, vodní banán, vodní trampolínu, dětské brouzdaliště, houpací bazén, perličková masážní lůžka, vodní číši nebo divokou řeku. Mimo bazény lze využít stolní tenis, nohejbal, badminton, kuželky a plážový volejbal. „Pokud nenastane neočekávaná situace nebo třeba extrémně špatné počasí, tak v provozu bude od pátku plavecký bazén, dětské brouzdaliště a samozřejmě rekreační bazén s atrakcemi. V něm mohou zájemci vyzkoušet například 10 metrů dlouhou skluzavku, dvě vodní masážní děla, masážní perličková lůžka, divokou řeku nebo houpací bazén,“ pozval na koupaliště Stanislav Zlámal, provozní ředitel. V areálu je návštěvníkům zdarma k dispozici také wifi síť nebo možnost uložení cenností do skříněk.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.