Cizinec v Mercedesu narazil do stojícího autobusu, tři lidé skončili v nemocnici

Foto: ZZS ZK

UHERSKOHRADIŠŤSKO – Další vážná nehoda zaměstnala složky integrovaného záchranného systému na Uherskohradišťsku. Po střetu dvou aut a autobusu tu taktéž utrpěli zranění tři lidé.

Havárie se odehrála v 9.20 v obci Nezdenice. „Jednapadesátiletý cizinec, který řídil vozidlo Mercedes, jel ve směru od Uherského Brodu na Bojkovice. V obci Nezdenice narazil zezadu do autobusu stojícího na zastávce, náraz ho odhodil do protisměru, kde se střetl s vozidlem Kia, které řídil padesátiletý cizinec,“ popsala policejní mluvčí Monika Kozumplíková. V autobusu v té době cestovalo 10 lidí včetně řidiče.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Na místě nehody jsme v rámci přednemocniční neodkladné péče ošetřili tři osoby, které utrpěly středně vážná zranění. Po jejich zajištění jsme dva pacienty převezli na traumatologické oddělení Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně a jednoho předali zdravotníkům v traumacentru Uherskohradišťské nemocnice,“ uvedla mluvčí krajských záchranářů Gabriela Netopilová Sluštíková.

Dechové zkoušky byly u všech řidičů negativní, u řidiče Mercedesu byl negativní i test na drogy. „Škodu na dopravních prostředcích vyčíslili policisté na 2 200 000 korun. Veškeré okolnosti této nehody prověřují dopravní policisté ze Zlína ve spolupráci s dopravními policisty z Uherského Hradiště,“ dodala Kozumplíková.

Foto: ZZS ZK
Foto: ZZS ZK
Foto: ZZS ZK
Foto: ZZS ZK
Foto: Policie ČR
Foto: Policie ČR
Foto: Policie ČR