Video: Hradec žongluje. Proběhla skvělá zábava s Enfysem

foto: Martin Fletcher/Alisha Alisha

HREDEC KRÁLOVÉ – Uplynulou sobotu před oblíbeným klubem Bajkazyl v Gayerových kasárnách se uskutečnila žonglérská akce spontánního charakteru. Bylo možné shlédnout rozličné disciplíny žonglování včetně ohnivé show.

Akci pořádala parta nadšenců z komunity Enfys, z.s., která sdružuje žongléry všech druhů, barev a velikostí nejen v Hradci Králové. Jejich hlavním posláním je setkávání se a sdílení žonglérského umění v podobě pravidelných tréninků, workshopů, soustředění a produkcí jedinečných vystoupení.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Máme mezi sebou spisovatelku, grafika, IT specialistu, prostě lidi s velkým spektrem profesí, které sdružuje společná záliba v žonglérství.  Tento rok budeme slavit pět let od založení našeho spolku. Žonglujeme například s  kruhy, kontaktní tyčí, kontaktní koulí, míčky, kužely, čínskými kruhy, diabolem a ohněm,“ říká šéfka Enfysu Štěpánka Kryspínová.

Další žonglerská akce před Bajkazylem proběhne 4.8. 2023 od 17 do 22 hodin.

 

 

Další fotografie naleznete zde.