Opilý koloběžkář srazil ve Zlíně chodce. Policie hledá svědky

Foto: Policie ČR

ZLÍN – Policisté žádají veřejnost o pomoc při vyšetřování dopravní nehody ve Zlíně. Zranil se při ní devatenáctiletý mladík, do kterého narazil muž na koloběžce.

Nehoda se stala v pátek v 16.50 na ulici Štefánikova. „Pětatřicetiletý muž, který jel na koloběžce po chodníku na ulici Štefánikova směrem do centra Zlína, srazil při jízdě devatenáctiletého chodce, který v tu chvíli vystupoval z trolejbusu MHD. Po střetu upadli oba na zem,“ popsala policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Chodec skončil se zraněním v nemocnici. „Závažnost jeho zranění bude jasná až v následujících dnech. Řidič koloběžky po nehodě nadýchal 0,62 promile alkoholu,“ dodala Kozumplíková.

Dopravní policisté dnes požádali o spolupráci svědky nehody, kteří v pátek 7. července v 16.50 procházeli nebo projížděli kolem, případně viděli střet z trolejbusu. Ozvat se mohou na linku 158.

Foto: Policie ČR