Osmnáctiletý mladík šokoval brutálním útokem na náměstí u bankomatu!

Zdroj: Policie ČR

KOLÍN – Ztichlé náměstí prořízl v úterý výkřik. Muž zde čelil nečekanému a brutálnímu útoku.

V úterý, krátce po půl dvanácté před polednem pobodal neznámý útočník na náměstí v Týnci nad Labem 49letého muže, který právě odcházel od bankomatu s vybranou hotovostí.

Krvácející muž ještě stačil dojít do blízkého asijského bistra, odkud zavolal na linku tísňového volání 158. Útočníka popsal jako mladšího muže menší postavy.

Na místo okamžitě vyjelo několik motorizovaných policejních hlídek, které začaly po útočníkovi pátrat. Další policisté ve spojení s radnicí prověřovali záznamy z městských kamer. Blesková akce slavila úspěch.

Už po patnácti minutách od oznámení se policistům se podařilo muže odpovídajícího popisu zadržet. A to nedaleko místa, kde k incidentu došlo.

Pobodanému muži zatím poskytovali první pomoc majitelé bistra. Profesionální záchranáři jej pak s vážným zraněním transportovali vrtulníkem do nemocnice.

Zadrženým je teprve 18letý mladík. U sebe měl i nůž, kterým muže u bankomatu napadl. Orientační zkoušky u něho vykázaly pozitivitu na omamné a psychotropní látky. Policisté podali návrh, aby byl obviněný vyšetřovaný ve vazbě.