Sportovci, začněte trénovat! Blíží se registrace na Vybarvený běh

Foto: město Kroměříž

KROMĚŘÍŽ – Již posedmé bude Kroměříž hrát všemi barvami. Vybarvení běžci změří síly v historickém centru města a užijí si přitom den plný zábavy. Registrace začíná už 4. ledna.

Zájemci o start se mohou registrovat na webu, kde kromě přihlašovacího formuláře najdou i podrobné informace a podmínky účasti. Cena pro rok 2024 je 200 korun při platbě do 31. března, 250 pak při úhradě do 30. dubna. Pro ty, kteří budou platit po tomto termínu, tedy třeba i na místě před startem, platí cena 300 korun. Rozhodující je tedy datum platby, ne datum registrace. Všichni registrovaní běžci se zaplaceným startovným dostanou startovací balíček s tričkem, startovním číslem, balíčkem barvy a dárkem od sponzora.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Na dopolední Vybarvený běh naváže odpolední program pro celou rodinu se zábavnými workshopy, prezentacemi, vystoupeními, který vyvrcholí sérií koncertů, při nichž se na pódiu představí mimo jiné kapely Panoptiko a O5 a Radeček,“ prozradil radní Jiří Kašík.

„Bez Vybarveného běhu si lidé již začátek turistické sezony v Kroměříži nedokáží představit. Závod, který sice má svá pravidla, ale nejde v něm o čas, rychlost, pořadí, ani o ceny, láká do města každoročně nespočet návštěvníků. Připomíná, že Kroměříž žije, že tu fandíme zdravému pohybu, ale i zábavě a legraci,“ připomněl hlavní myšlenky programu starosta Tomáš Opatrný.