Hasiči během soboty zasahovali u pěti nehod osobních aut, zranili se čtyři lidé

Foto: HZS JMK

BLANSKO, BRNO, BŘECLAV, HODONÍN, VYŠKOV – Hned k pěti nehodám vyjížděli v sobotu jihomoravští hasiči, záchranáři a policisté. Bouralo se v Šebetově na Blanensku, v Horních Bojanovicích na Břeclavsku, ve Vracově na Hodonínsku i na dálnici D1 u Rousínova. Záchranáři ošetřili čtyři zraněné. V Brně pro změnu hořelo auto.

V sobotu v poledne v Horních Bojanovicích bouralo jedno osobní auto, převrátilo se na střechu. Na místě zůstal zraněný člověk, kterého ošetřili záchranáři. Hasiči provedli protipožární opatření na vozidle, únik provozních kapalin zasypali sorbentem a uklidili komunikaci. V sobotu po čtvrté hodině odpoledne se stala dopravní nehoda dvou osobních automobilů v Šebetově. Jedno auto skončilo mimo vozovku na střeše. Na místě byl jeden zraněný, kterému hasiči poskytli první pomoc a předali ho do péče záchranářům. „Provedli jsme protipožární opatření na vozidlech a úklid komunikace,“ uvedli hasiči na svém webu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Ve Vracově na Hodonínsku narazilo osobní auto do zaparkovaných aut, jeden člověk se zranil. Dalšího zraněného ošetřili záchranáři v sobotu ve dvě hodiny v noci po nehodě jednoho osobního auta na 215,5. kilometru dálnice D1 u Rousínova ve směru na Ostravu. V brněnské Slatině měli hasiči plné ruce práce s požárem osobního auta. Příčiny všech nehod vyšetřují policisté.