Ve Velkém Týnci se srazil cyklista s chlapcem. Neviděli jste nehodu?

Tovární ulice ve Velkém Týnci, Ilustrační foto Google Maps

OLOMOUCKO – Dopravní policisté v Olomouci žádají veřejnost o pomoc při objasnění nehody mezi cyklistou a nezletilým chlapcem ve Velkém Týnci na Olomoucku. Hledají neznámého cyklistu a případné svědky nehody.

Nehoda se stala v pátek 9. února po patnácté hodině v Tovární ulici ve Velkém Týnci. Nezletilý chlapec šel po středu silnice směrem na Vsisko. Když za sebou uslyšel cyklistu, uskočil k levému okraji silnice, přesto se s cyklistou srazil. „Oba upadli na zem a po krátkém rozhovoru muž usedl na kolo a odjel. Chlapec poté vyhledal lékařské ošetření,“ uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman. Neznámý cyklista měl mít po pádu na zem krvavý šrám na čele. Na sobě měl černou bundu s šedým nápisem a červeným kroužkem na hrudi, modré rifle a černou čepici. Kolo mělo černou barvu se zelenými polepy.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.  

Policisté žádají neznámého cyklistu, aby se jim přihlásil. Zároveň hledají případné svědky, kteří nehodu viděli a o cyklistovi by něco věděli. Mohou se přihlásili na linku 158.