Bezdomovec našel platební kartu a nakoupil si alkohol! Nyní ho hledá policie

Zdroj: Policie ČR

PRAHA – Nalezenou platební kartu na ulici využil k nákupu alkoholu! Policie hledá muže, který je pravděpodobně bezdomovcem. Ten svými nákupy v supermarketu způsobil majitelce karty škodu za více než dva tisíce korun. Kamerové záznamy z obchodu muže jasně zachytily, a policie nyní intenzivně pracuje na jeho identifikaci.

„Jelikož se pravděpodobně jedná o muže bez domova, kriminalisté zamířili nejprve do míst, kde se vyskytují lidé žijící na ulici, ale tam velmi rychle narazili. Jelikož neznámý muž nakoupený alkohol v této komunitě rozdával zadarmo, čímž si je tzv. koupil, tak nikdo z nich nechce říct, o koho jde,“ objasnil policejní mluvčí Richard Hrdina. Policie přesto musí muže vypátrat, jelikož je podezřelý ze spáchání trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což může v případě odsouzení strávit až dva roky ve vězení.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.