Melanie Martinez a její The Trilogy Tour: Multiplatinový zážitek, který předefinuje alternativní pop

foto: ECHO PROMOTION s.r.o.

PRAHA – Turné, které odstartuje 18. září v irské 3Areně v Dublinu, slibuje být dosud nejambicióznějším koncertním počinem. Fanoušci se mohou těšit na živé představení vývoje alter ega „Cry Baby“ a na hity ze všech tří průlomových alb – Cry Baby, K-12 a Portals. Tato alba si dohromady připsala více než 14 miliard streamů po celém světě, což svědčí o jejich obrovském úspěchu.

Nejnovější album PORTALS oslavuje příchod nové éry a bylo kritiky přijato s nadšením. Rolling Stone album popsal jako “lehce vynalézavou a vyzrálou desku” a zdůraznil odvahu umělce zabývat se složitými tématy. Po vydání v březnu 2023 se PORTALS stalo nejlepším debutem v žebříčku Billboard 200 s 142 000 prodanými kopiemi v prvním týdnu, což umožnilo umělci třetí po sobě jdoucí debut v Top 10.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Singly VOID a DEATH z alba PORTALS debutovaly v žebříčku Billboard Hot 100. K písni DEATH byl vytvořen doprovodný filmový videoklip, který režírovala, vymyslela a navrhla kostýmy sama Melanie. Videoklip se umístil na prvním místě v žebříčku Top Music Videos na YouTube a má nyní více než 36 milionů zhlédnutí. Tento vizuální doprovod i samotná skladba získaly pochvalu od kritiků, včetně časopisu Billboard, který chválil umělcovu schopnost vytvářet “odvážné, expanzivní světy” s každým novým projektem.

Na turné vystoupí jako support skupina Men I Trust a na celém turné pak Elita, což přidává další rozměr již tak pestrému hudebnímu zážitku. Turné bude pokračovat po Velké Británii, Německu, České republice a mnoha dalších zemích až do poloviny října, nabízejíc posluchačům šanci stát se součástí této hudební evoluce.

Koncert se uskuteční v Praze v O areně 16. 10. Vstupenky od 1890 korun zakoupíte ZDE.