Řidič Superbu srazil v Kyjově dívku, nepomohl jí a ujel z místa nehody

Foto: Policie JMK

HODONÍN – Dopravní policisté objasňují okolnosti páteční dopravní nehody v Kyjově. K té došlo kolem půl čtvrté v ulici Jungmanova, kde zatím neznámý řidič stříbrné nebo šedé Škody Superb údajně srazil šestnáctiletou dívku.

V ulici Jungmanova v Kyjově srazil zatím neznámý řidič stříbrné nebo šedé Škody Superb pravděpodobně třetí generace šestnáctiletou dívku. Ta šla po silnici při levém okraji k zaparkovanému vozidlu. Zraněnou dívku museli po nehodě záchranáři převést k ošetření do nemocnice. Jak uvedl policejní mluvčí David Chaloupka, řidič, který chodkyni srazil, však po střetu nezastavil, ale jel dál k ulici Nádražní. Policisté proto po něm a jeho vozidle pátrají, ke spolupráci vyzývají také další případné svědky. „Ti se jim mohou ozvat na linku 158. Přivítají také kamerové záznamy, na kterých může být zúčastněný vůz zachycen,“ vyzval Chaloupka.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.