Otrokovické koupaliště zahajuje sezónu a láká na novinky

OTROKOVICE – Městské koupaliště je připraveno na léto. Pokud v neděli 12. června vykoukne sluníčko, mohou si lidé užít první koupací den. Kromě vody vyhřívané až na 28 °C se návštěvníci mohou těšit i na řadu novinek.

Především děti jistě ocení rekonstruovaný dětský bazén s vodními atrakcemi i dvojitou skluzavku do velkého bazénu. Upravena je také původní Karfíkova skluzavka, která v jezírku z kamínků bude vzpomínkou na vznik koupaliště. „Vzhledem k čerstvě dokončené rekonstrukci ještě nejsou v plné kondici některé části travnaté plochy. Protože je ale areál rozlehlý, tak si jistě každý místo pro odpočinek bez problémů najde, byť třeba o pár kroků dál od vody. Řada prvků je na koupališti nová a je více než kdy před tím potřeba, aby rodiče byli ostražití a svým dětem věnovali patřičnou pozornost a dohled, než si na všechny novinky zvyknou,“ upozornil Tomáš Morys, jednatel městské společnosti TEHOS, která areál spravuje.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Letos za celodenní vstupné lidé zaplatí 80 korun, děti do 15 let 30 korun a nejmenší do 5 let mají vstup zdarma. Ceník nabízí i několik druhů zvýhodněného vstupného.  Bezplatně je zde k využití beachvolejbalové i streetballové hřiště, stůl pro ping-pong a pro nejmenší děti pak herní souprava se skluzavkou, houpačkami a pískovištěm. Lehátka je možné zapůjčit za poplatek.