Táborští policisté hledají muže z pizzerie

TÁBOR – Táborští policisté žádají širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při pátrání po totožnosti muže na fotografii. Jeho fotografii se jim podařilo získat při prověřování jednoho z případů majetkového protiprávního jednání. Víc informací k případu policisté nesdělili. Podání vysvětlení tohoto muže by zásadně přispělo k objasnění daného skutku.

hledaný muž (zdroj Policie ČR)

Jak uvedla policejní mluvčí Lenka Pokorná, dle dosud provedeného šetření se tento muž pohyboval kolem jedné hodiny odpoledne 2. července tohoto roku v Pizzerii Angelo v ulici Čsl. armády v Táboře. „Jednalo se o muže středního věku, oblečeného do bílého trika s krátkým rukávem a modrých kraťasů. Na nohou měl hnědé sandály,“ popsala mluvčí.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Policisté vyzývají tohoto muže, aby se jim přihlásil na telefonní lince 974 238 700 nebo přímo na jejich služebně v Divadelní ulici číslo 212 v Táboře. Případ šetří pprap. Jiří Štěpánek.

„Zároveň žádáme každého, kdo by uvedeného muže na fotografii poznal, případně měl další poznatky k ustanovení jeho totožnosti, stejně jako k jeho dalšímu pohybu či výskytu v Táboře v Purkyňově ulici a okolí, aby tyto informace sdělil policistům na již zmíněných kontaktech,“ dodává Pokorná.