Zdrogovaný muž mlátil ženy na ulicích! Policie hledá další poškozené

Zdroj: Policie ČR

PRAHA – Jednatřicetiletý muž chodil po pražských ulicích a přitom mlátil ženy pěstí do obličeje! Incidenty se staly v různých částech města a měly za následek zranění dvou obětí. Šlo o náhodná setkání a muž, který byl pod vlivem drog své jednání nedokázal policii vysvětlit. Je možné že obětí jeho útoků bylo více a policie je proto vyzývá, aby podaly svědectví.

„První z obětí napadl na Karlově náměstí v neděli 22. září a způsobil jí otok s modřinou pod levým okem. Druhá byla napadena v Belgické ulici v pondělí 6. října, když se dívala do telefonu. Osmadvacetileté ženě způsobil krvácivou ranku v délce patnácti milimetrů,“ oznámil k případu policejní mluvčí Jan Rybanský s tím, že muž po obou incidentech rychle utekl z místa činu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Kriminalisté muže již zadrželi, ale domnívají se, že tímto způsobem napadl více osob, které jeho násilné chování neoznámily. Touto cestou se obracejí na další poškozené, aby se dostavily na kteroukoli policejní služebnu nebo kontaktovaly linku 158. „Jednatřicetiletý muž je uživatelem drog a jako důvod svého jednání v obou případech uvedl skutečnosti, které nedávají smysl,“ uzavřel Rybanský.