Sníte o filmové roli? Štáb hledá komparzisty!

ZLÍN – Zlín a film jednoduše patří k sobě. V jeho ateliérech i ulicích již vznikl nejeden výjimečný snímek a ty se tentokrát stanou dějištěm pro natáčení filmu Zátopek, v němž hlavní role ztvární dejvičtí herci Václav Neužil a Martha Issová. Natáčení v režii Davida Ondříčka se odehraje pátého května a tvůrci nyní hledají místní komparzisty, kteří vytvoří kulisu diváků i samotné soutěžící na závodech probíhajících právě ve Zlíně. Láká vás užít si svou chvilku slávy?

Do rolí diváků hledá štáb muže i ženy štíhlejší postavy ve věku od šestnácti do pětašedesáti let. U žen jsou žádané neobarvené vlasy v délce mikádo nebo pod ramena. Muži by měli mít sestřih nošený ve válčeném období, tedy kratší po stranách a nahoře delší, odrostlé. Do rolí sportovců a běžců se hledají muži atletického typu.

Kostýmní zkoušky budou probíhat třetí či čtvrtého května a samotné natáčení pak následující den. Za svůj čas budete odměněni nejen zvěčněním v celovečerním snímku, ale i finančním obnosem. Pokyny pro přihlášení naleznete na stránkách Zlin Film Office.