Běh pro dobrou věc. Prachatické čeká hospicová desítka

PRACHATICE – V případě, že rádi běháte a ještě raději podpoříte dobrou věc, máme pro vás jeden tip. Prachatický Hospic sv. Jana N. Neumanna totiž na tuto sobotu chystá již osmý ročník Prachatické hospicové desítky. Že nevíte, o co se jedná?

Protáhnout si nohy, vyčistit plíce, pobavit se s dětmi v hospicovém parku a setřást jarní únavu… To vše vás čeká 4. května 2019 v Prachaticích v areálu Hospicu sv. Jana N. Neumanna. Pro ty, co si rádi svá těla protáhnou během, je zde připravena desetikilometrová trasa, je možné běžet i pětikilometrovou trasu a oblíbenou je zcela jistě i firemní štafeta.

Výtěžek ze závodů půjde ve prospěch pacientů místního hospice. Přihlásit se můžete zde. Registrace do závodu probíhá formou daru, na který vám v případě zájmu bude vystaveno potvrzení pro daňové účely. Doporučená výše daru je minimálně 200 korun pro jednotlivce, pro firemní štafety pak činní 2 000 korun.

V hospicovém parku je připraven doprovodný program, kde vás čeká muzika, občerstvení, zábava pro malé i větší a také skákací hrad. Neváhejte a zaregistrujte se. Nejenže uděláte něco pro své zdraví, ale ještě podpoříte dobrou věc.