Policie hledá svědky nehody v Rožnově pod Radhoštěm

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Okolo srážky motocyklu s dodávkou, ke které došlo v pondělí kolem čtvrt na jedenáct v Rožnově pod Radhoštěm, stále panují nejasnosti.      Policie nyní hledá případné svědky, kteří by jí pomohli událost objasnit. Veškeré informace můžete podat na nejbližší policejní služebně nebo na lince 158.

„Ke srážce došlo na hlavním na silnici I/35 na světelné křižovatce u nákupních středisek Lidl a Billa,“ popsal tiskový mluvčí policie Vladislav Malcharczik. „Ke srážce došlo na hlavním na silnici I/35 na světelné křižovatce u nákupních středisek Lidl a Billa. Po hlavní silnici v pravém jízdním pruhu směrem k centru jela na malém motocyklu třiapadesátiletá žena ze Zubří. Z její pravé strany vjel do křižovatky z místní komunikace s dodávkou tovární značky Renault šestačtyřicetiletý muž z Valašského Meziříčí s úmyslem pokračovat směrem k Zubří. Došlo ke střetu.“

Motocyklistka utrpěla lehké zranění, s nímž ji zdravotníci převezli do nemocnice. Nikomu jinému se nic nestalo a dechové zkoušky u obou zúčastněných byly negativní. Vzniklá škoda na motorce i dodávce je shodně po dvaceti tisících korunách.