Z pohádky do pohádky. I to můžete zažít v Zoo Hluboká

HLUBOKÁ NAD VLTAVOU – Netradiční prohlídky si pro své návštěvníky připravila Zoo Hluboká. Po dva prázdninové večery zde budete moci zavítat do pohádkového světa, plného nadpřirozených a hlavně pohádkových postav.

Od 19:00 do 20:00 hodin se tedy v Zoo Hluboká můžete těšit na netradiční podívanou. „Tento rok jsme si pro vás připravili rovnou dva pohádkové večery,“ láká na akci hlubocká zoo. První z večerů je pro vás a vaše ratolesti naplánován již na tento čtvrtek 4. července.

Druhý budete moci zažít v pátek 17. srpna 2019. „Rádi vás i vaše děti přivítáme v pohádkových kostýmech,“ dodávají organizátoři akce. Hudební doprovod na oba dva večery zajistí Maxa Band.

Na večerní prohlídky není nutné si rezervovat vstupenky, ty můžete zakoupit buď na pokladně zoologické zahrady, nebo přes internet (zde). „Pro návštěvníky se vstupenkami zakoupenými v předprodeji bude vedle standardní pokladny, kde se budou prodávat vstupenky na místě, připravena speciální pokladna; prosíme využijte ji pro urychlení vašeho vstupu,“ uvádí zoo na svém webu. Vstupné činí pro dospělého 130 korun a pro dítě od 90 centimetrů 80 korun.