Prachatický Hulák na pár dní zavře své brány. Víme proč!

PRACHATICE – I přes to, že nás v těchto dnech provázejí vysoké teploty vybízející se k ochlazení někde u vody, vedení města a Sportovní zařízení města Prachatice se rozhodlo uzavřít veřejné koupaliště Hulák. Jde o bezpečnost návštěvníků. Prachatičtí se tak budou muset jezdit zchladit do jiných vod.

Podle našich informací se na koupališti v posledních dnech zranilo několik lidí, a tak město společně se sportovním zařízením musí vzniklou situaci řešit. „Společně s odbornou firmou byl zhodnocen současný stav a navrženy menší stavební úpravy několika konkrétních částí povrchu bazénu a jeho součástí, tak aby mohl být aquapark dále bezproblémově využíván,“ uvedla k aktuální situaci kancelář starosty města.

Úpravy budou probíhat příští týden v úterý 9. a ve středu 10. července 2019. V těchto dnech bude aquapark pro veřejnost zcela uzavřen. „Děkujeme návštěvníkům za pochopení vzniklé situace a věříme, že krátké uzavření koupaliště nenaruší klidný průběh letní sezony,“ stojí v tiskové zprávě města Prachatice.