Co v noci vyděsilo maminku s dětmi?

HRADEC KRÁLOVÉ – V noci musela přijet policejní hlídka do odlehlé části města, aby zjistila, proč byla mladá maminka v šoku. Co stálo za hlukem na zahradě? Budete překvapeni, co se dělo na dvorku rodinného domu.

Na konci krajské metropole usínala mladá žena se svými dětmi v rodinném domku. Pak ji vyděsily podivné zvuky vycházející ze zahrady. Pak se přidalo i bouchání na dveře a volání o pomoc. Maminka dostala strach a zavolala strážníky. Ti, když na místo dorazili, nestačili se divit. „Přivolaná hlídka městské policie nalezla na dvorku polonahého opilého mladého muže. Po těle měl viditelné krvácející škrábance,“ uvádí tisková mluvčí Eva Kněžourová.

Mladík vůbec nevěděl, kde se nachází. Byl dezorientovaný, vystrašený a vystresovaný. Popíjel prý na rodinné oslavě a po cestě domů se ztratil. Strážníci zavolali jeho matce, aby si syna přijela vyzvednout. Policie apeluje na občany, aby to s alkoholem za slunečného a horkého počasí nepřeháněli. Opilost totiž nastupuje daleko rychleji a člověk může ohrozit jak sebe, tak i okolí.