Kouzla v oblacích rozzáří nebe nad Škodalandem

PLZEŇ – Akce pro pro malé i velké, ideálně pro celou rodinu, to jsou Plzeňské ohýnky aneb Kouzla v oblacích. V areálu Škodaland Plzeň se můžete těšit na  pestrý program, který je připraven tak, aby si v něm každý z vás mohl přijít na své.

Hlavní hudební program zajistí dětmi milovaná Culinka, rodiče roztančí skupina ABBA STARS revival, mládež potěší Pavel Callta.  Chybět nebude ani přitažlivý kulturním program, jako je například výcvik služebních psů. Zkrátka nezůstanou ani milovníci dobrého jídla a pití.

Nultý ročník akce Plzeňské ohýnky aneb KOUZLA V OBLACÍCH připravuje firma Euronova Group ve spolupráci s PilsenEvents, Městským obvodem Plzeň 3 a dalšími partnery. Úmyslně je uvedeno nultý, neboť tato událost se v Plzni řadí mezi akce tradiční a čeká ji mnoho změn. Od organizátorů až po samotné ohňostroje.

Akce propukne v sobotu 28. září od 15:00 v areálu ŠKODALAND PLZEŇ

U ohňostrojů se v letošním roce nebude jednat o soutěž, ale pouze přehlídku, protože se začaly množit zprávy o vlivu zábavní pyrotechniky na životní prostředí. To samozřejmě ani organizátorům, vedení obvodu, města ani kraje není lhostejné. Proto se v jedné z ukázek objeví tzv. tichý ohňostroj, který, jak už z názvu plyne, bude bez zvukových efektů. V případě, že by se tento ohňostroj osvědčil, určitě by ho pořadatelé akce uvítali i v dalších ročnících a třeba i návštěvníci najdou cestu k této možné alternativě shovívavé k životnímu prostředí.