Hokejisté přijdou na zámek! Nenechte si ujít jedinečné setkání

VSETÍN – Úspěšnou výstavu 80 let vsetínského hokeje na zámku Vsetín zpestří výjimečná akce. Fanoušci se ve středu 6. listopadu od čtyř odpoledne dočkají setkání s hokejisty oblíbeného klubu VHK ROBE Vsetín. Kromě autogramiády se můžete těšit na focení ve slavnostním narozeninovém dresu nebo si vyzkoušet střelbu na branku a „školu“ šprtce s Jokers Vsetín. Pokud jste výstavu ještě neviděli, je nejvyšší čas to napravit.

Za symbolické vstupné dvacet korun budete moct získat podpisy vsetínských hokejistů a užít si nezapomenutelné odpoledne. Když budete mít štěstí, vaše vstupenka vám ve slosování možná vyhraje i dres VHK ROBE Vsetín. „A samozřejmě si budete moci projít i samotnou výstavu o vsetínském hokeji. Ta má zatím úspěch a já pevně věřím, že to samé bude platit i o akci Hokejisté na zámku. Podobná příležitost se nejspíš nebude dlouho opakovat, tak si to přijďte za námi užít. Zámek bude výjimečně otevřen do šesti hodin. Všechny co nejsrdečněji zveme,“ vzkázal kurátor výstavy i akce Pavel Mašláň.

Výstava 80 let vsetínského hokeje zůstane na zámku do 24. listopadu. K vidění jsou jedinečné exponáty z historie i současnosti klubu od výstroje a dresů, přes slavné trofeje až po fotografie a fanouškovské relikvie. Na obrazovkách běží záběry zachycující zápasy a slavné momenty z úspěšné extraligové éry. Nechybí ani interaktivity pro děti. Akci Hokejisté na zámku organizuje Muzeum regionu Valašsko spolu s VHK ROBE Vsetín.