Světýlkovým bludištěm projdete v Berouně

BEROUN –  Dům dětí a mládeže Beroun organizací, která stará se o činnost a zábavu dětí v kroužcích, seminářích či na zájezdech. Srdečně zve 23. listopadu malé i velké do Světýlkového bludiště.

V sobotu 23. listopadu od 16:30 do 18:30 hodin přijďte, pokud se nebojíte, do světýlkového bludiště. Vyluštit můžete tajuplnou zprávu, která je ukrytá na cestě, příjemně vás to předvánočně naladí a získáte malý dáreček. Vstupné je jen 20 korun.

Dům dětí a mládeže Beroun pracuje na projektech na zábavu pro celou rodinu a tak v následujících dnech nabízejí akce jako Workshop výroba adventního věnce – 23. listopadu od 10:00 do 13:00 hodin. Montessori workshop od 19:00 do 20:00 hodin 28. listopadu, ten má téma: Zdravá samostatnost a zodpovědnost dětí z pohledu montessori pedagogiky nebo Jaké úkoly a práce můžeme s důvěrou svěřit dětem batolecího a předškolního věku? Akce s názvem Tvořivý víkend, je naplánována na 29. listopadu. Čeká vás práce s různými materiály, hry, soutěže, plavání. V průběhu víkendu se děti zúčastní několika dílniček a jejich výtvory budou postoupeny do soutěže výtvarných prací. V rámci Cestovatelských večerů navštíví tentokrát Maroko a to 2. listopadu od 19:00 hodin a mnoho dalších.