Nový Terminátor je ostrý, rychlý a intenzivní! Půjdete?

VELEŠÍN – Zapomeňte na obyčejné filmové honičky. Teď zažijete pocit, že Terminátor má zálusk přímo na vás. Doslova ucítíte jeho zuřivost a vytrvalost! Nový Terminátor má kůži z tekutého kovu a umí se rozdělit do dvou oddělených částí, které bojují nezávisle na sobě a mají odlišné dovednosti. Těšíte se?

Jak přistupovali tvůrci k dalšímu pokračování a dá se vůbec vymyslet něco nového? „Shodli jsme se na prostoru pro nové postavy a formě „trojice“ sestávající z pronásledujících, ochránců a oběti,“ vysvětluje režisér Tim Miller. „Největší scénou pro nás byla ta s letadlem C-5,“ doplňuje supervizor speciálních efektů Neil Corbould. Miller si ji pochvaluje: „Obsahuje obrovské, pohyblivé sochy, které vytváří pocit právě havarujícího letadla, které se zároveň hodí jako scéna pro herce i kaskadéry.” Není to však jediná scéna nabitá adrenalinem. Co myslíte, přežije někdo tu, ve které vojenské auto spadne z vrcholu přehrady, ponoří se do vody a je odneseno řekou?

Nenechte si ujít ještě zuřivější Lindu Hamilton, Arnolda Schwarzeneggera s téměř lidským životem, vylepšenou superbojovnici z budoucnosti Mackenzie Davis a Gabriela Lunu jako extrémně smrtící model Rev-9 ve filmu Terminátor: Temný osud, který uvádí Kino Velešín 27. 11. v 19:00 hod.