Marpo & TroubleGang zacloumají Pískem!

PÍSEK – Že není možné propojit rap, metal a elektroniku? Ale jděte! Ano, jděte si to poslechnout do píseckého kulturáku, kde koncertuje Marpo & TroubleGang! Uslyšíte tvrdé rockové kytary, nekompromisní elektronické beaty i tradičně velmi otevřené texty.

Tour k albu Marpo & TroubleGang se symbolickým názvem DVA představí i energický singl Generace velkejch snů, který předznamenává, jaký osobitý mix žánrů na posluchače čeká. „Jsme generace velkejch snů, kdy jsme si museli ty věci sami vydřít, jsme generace hladovejch psů, kdy v první řadě prachy nebyly pro nás to hlavní,“ zdůrazňuje Marpo hned v úvodu novinkového songu, kudy vedla cesta k vyprodaným sálům. Interpret, kterého na sociálních sítích sledují statisíce fanoušků, má opět hlavní autorský podíl na hudbě i textech. „Myslím, že tohle je zatím ten nejlepší počin, co jsme kdy vytvořili,“ uzavírá Marpo.

Už na letních open airech rozvášnili Marpo & TroubleGang svůj pověstný fanouškovský kotel nezřízeným přívalem energie. Co myslíte, vydrží to základy Kulturního domu v Písku?  Zjistěte to 7. 12. ve 20:00 hod.!