Zvyšte svou hodnotu na trhu práce díky rekvalifikačnímu kurzu

Rekvalifikační kurzy umožňují zájemcům rozšířit si spektrum svých znalostí a dovedností, a tím i pracovního uplatnění.

Co vás čeká na rekvalifikačním kurzu

Absolvent rekvalifikačního kurzu je plně kompetentní k samostatnému vykonávání činnosti v daném odvětví.

Aktuálně patří k uchazeči velmi žádaným kurzům především účetnictví. V současné době stále platí, že žádná společnost se bez účetního neobejde a lidskou sílu dosud nezvládne nahradit například počítačový software. Jedná se tak o zvláště žádané povolání.

Kurzy účetnictví zahrnují účetnictví podvojné, jednoduché, případně mzdové účetnictví propojené se základy práce na PC nebo se základy personalistiky.

Kurz je vhodný pro zájemce, kteří dosud s účetnictvím nemají žádné zkušenosti, ale i pro ty, kteří si chtějí rozšířit dosavadní znalosti. Velmi srozumitelnou a přístupnou formou připraví i absolutního laika na vykonávání kompletní účetní agendy.

Rekvalifikační kurz je cestou k lepšímu uplatnění

Absolvent je schopen samostatně provádět účetní zápisy, vystavovat účetní doklady, případně zajišťovat fakturaci. Absolvování kurzu dokládá osvědčením, jež obdrží po jeho ukončení.

Uchazeči po absolvování rekvalifikačních kurzů proto získávají širokou možnosti uplatnění coby účetní, fakturant či finanční referent. Znalosti nabyté na kurzu mohou současně dále posloužit jako podklad pro další rozšiřování kvalifikace a vzdělání. Lze navázat dalšími kurzy, případně i jinou formou vzdělávání.

Rekvalifikační kurzy Olomouc vám tak mohou nabídnou širokou škálu kurzů účetnictví, personalistiky a daňové evidence v souladu s vašimi časovými možnostmi. Lekce vedou zkušení lektoři v několika desítkách poboček napříč celou republikou. Časový harmonogram svého vzdělávání si tak mohou zájemci velmi snadno přizpůsobit například i stávajícímu zaměstnání.

Součástí kurzů je i automatický přístup do e-learningu, jež umožňuje další prohlubování znalostí formou samostudia. Rekvalifikace tak může otevřít cestu k rozvoji vlastních znalostí a perspektivnímu pracovnímu uplatnění i vám.