VIDEO: Krvavý konflikt mezi bývalými partnery na Karlově mostě. Přímo pod kamerou

PRAHA – Na malostranském konci Karlova mostu došlo ke hrubému násilí, kterého se dopustil muž na ženě. Mlátil ji tak brutálně, že byla celá od krve. Oznámení jeli prověřit strážníci, celou situaci zachytila kamera.

Oznámení o hrubém napadání ženy mužem jela hlídka městské policie prověřit na Karlův most,“ uvedla mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová. K činu došlo na malostranském konci mostu, přímo pod kamerou. Operátor tedy předal strážníkům podrobný popis účastníků. Když hlídka přijela na místo, k napadání již nedocházelo. „Na ženě však byly viditelné stopy násilí,“ doplnila mluvčí.

Žena krvácela z úst, měla od krve také končetiny a oblečení. Na hlavě měla bouli. Muž na ni stále vulgárně křičel a ona prosila strážníky o pomoc. Posléze vypověděla, že agresorem je její bývalý přítel. Prý ji několikrát kopl a udeřil do hlavy i těla. Požadovala převoz do nemocnice. Muž násilí nepopíral. Svědek navíc doplnil, že byla žena opakovaně udeřena skleněnou lahví do hlavy.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.

Byly provedeny orientační dechové zkoušky, které prokázaly přítomnost alkoholu u ženy i muže. Žena nadýchala 0,08 promile, útočník pak 1,44 promile. „Po omezení na osobní svobodě byl padesátiletý muž předán do rukou policistů. Ženu přivolaní zdravotníci akutně ošetřili a převezli do nemocnice,“ uzavřela mluvčí.