VIDEO: Vloupal se do auta a způsobil škodu za půl milionu! Poznáváte zloděje?

PRAHA – Čtyři boxy s digitálními daty ukradl neznámý muž v Teplické ulici v Praze 9 z neuzamčeného vozu. Způsobila tak škodu přesahující půl milionu korun. Pokud muže na záběrech z kamer poznáváte, kontaktujte prosím policii.

Od poloviny června pátrají policisté z místního oddělení Prosek po neznámém muži, který se v Teplické ulici v Praze 9 vloupal do neuzamčeného vozidla,“ informovala dnes policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Ze zaparkovaného vozu pachatel odcizil čtyři boxy s digitálními daty a způsobil tak škodu přesahující půl milionu korun.

Policisté během vyšetřování případu zajistili kamerové záznamy, na kterých je podezřelý muž zachycen i při samotné krádeži. Případ je prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. Pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na pět let. „Pokud muže na záběrech poznáváte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158,“ uzavřela mluvčí. Záběry z kamer naleznete na tomto odkazu.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Zpravodajství o nákaze koronavirem přinášíme ve speciálu Koronavirus on-line.