Pozor! Po silnicích kladenského okresu brázdí policejní Superb

KLADNO – Práce policistů na silničním dohledu spočívá v tom, že  kontrolují zejména dodržovaní bezpečnosti a plynulosti silničního provozu. Ve službě jim pomáhá kvalitní technické vybavení – policejní Škoda Superb vybavená radarem.

Staňte se členy FB skupiny Noviny kraje – Středočeský a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Toto úterý dohlíželi na dodržování rychlostních limitů v obcích i mimo ně. Během dne zkontrolovali několik desítek řidičů. A výsledek? Pět šoférů překročilo povolenou rychlost v obci. Čtyři hříšníci jeli vyšší než povolenou rychlostí mimo obec. Dvě vozidla byla ve špatném technickém stavu. Jedna osoba, která usedla za volant, byla „neřidič“, proto byla oznámena příslušnému správnímu orgánu. A další šofér byl pod vlivem alkoholu. Celkem bylo vybráno na pokutách téměř šest tisíc korun.

Policie apeluje na všechny řidiče, aby dodržovali rychlostní limity! Obdobné akce budou pokračovat i v následujících dnech.