Střelnice Praha, to je Ranger Prague Shooting. Darujte si zážitek střílení

Láká vás si vyzkoušet střelbu ze zbraně, ale nemáte zbrojní průkaz? To vůbec nevadí! I tak můžete zažít jedinečný střelecký zážitek se zbraněmi jako AK-47, M-16, Glock, UZI, a to pod dohledem instruktorů. Střelnice Praha Ranger Prague Shooting, to je místo silných zážitků. Vyzkoušejte je!

Střelnice Praha, to je váš cíl zážitků

Ranger Prague Shooting je moderní střelnice, kterou najdete v centru Prahy. Disponuje čtyřmi střeleckými stanovišti. Nejste majitelem zbrojního průkazu? Tady si můžete i bez něj vyzkoušet střelbu z nejrůznějších krátkých i dlouhých palných zbraní.

Staňte se členem FB skupiny Fajnvylety.cz a získáte přístup ke stovkám tipů na zajímavé výlety. Podělte se o fotky a zážitky z vašich výletů.

Pokud plánujete přijít ve skupině, v objektu je pro vás připraven salonek, včetně občerstvení, které je zdarma po celou dobu zážitku. Typická akce trvá přibližně 1,5 až 2 hodiny. V ceně je zahrnuto vše potřebné, zapůjčení zbraní, střelivo a pronájem veškerého potřebného vybavení, jako je ochrana očí, uší i terče.

Střelba s instruktorem. Zdroj: <a href="https://www.pragueranger.cz/cz/">Střelnice Praha RANGER</a>
Střelba s instruktorem. Zdroj: Střelnice Praha RANGER

Jaké zbraně na vás čekají?

Ve vnitřní střelnici můžete střílet krátkými i dlouhými zbraněmi do výkonu 2000 J na vzdálenost až 10 metrů. Z dostupného arzenálu si můžete zapůjčit legendy jako AK-47, AR-15, CZ Scorpion EVO3, Glock, CZ-75, Remington 870 a další. Střelečtí instruktoři vám vysvětlí manipulaci se zbraní a dohlédnou na bezpečnost vaší střelby. Všechny dráhy jsou motorizované, perfektně osvětlené a boxy akusticky utlumené s podtlakovou vzduchotechnikou.

Zažijte dobrodružství na střelnici Praha!

A jak začít? Vyberte si nejvhodnější střelecký balíček a zašlete do Ranger Prague Shooting rezervační formulář. Po potvrzení vašeho balíčku pak už nic nebrání tomu, abyste přijeli na střelnici a užili si lekci střílení. Během střelecké akce můžete vyzkoušet až 15 legendárních pušek a pistolí. Můžete si přikoupit další střelivo nebo více zbraní. Pokud přijdete ve skupině, po základním tréninku můžete uspořádat střeleckou soutěž. Vítěz si odnese certifikát o absolvování kurzu. Chcete svůj zážitek zvěčnit i na fotografii? Ve střelnici Ranger Prague Shooting vám na požádání zajistí kameramana nebo fotografa.

Střelba s instruktorem. Zdroj: <a href="https://www.pragueranger.cz/">Prague Shooting range</a>
Střelba s instruktorem. Zdroj: Prague Shooting range

Nezapomeňte si rezervovat střelecký balíček!

Před návštěvou Ranger Prague Shooting, střeleckého areálu v Praze si rezervujte sportovní střeliště pro maximální komfort při střelbě s přáteli nebo instruktorem. Rezervace střeleckého stavu je určena pouze pro držitele zbrojního průkazu a musí být provedena alespoň den předem. Pokud ještě zbrojní průkaz nemáte, objednejte si střelbu s instruktorem nebo některý ze střeleckých balíčků.

Místo výletu

Kraj: Hlavní město Praha
Okres: Hlavní město Praha
Město: Praha

Kontakt

Střelnice Praha
Ranger Prague Shooting
Lublaňská 23
Praha 2
telefon: +420 228 883 526
e-mail: info@pragueranger.cz
www.pragueranger.cz

Tip na fajn výlet

Uskutečněte dobrodružnou cestu na planetě Fantasy, kde žijí jen veselí a skotačiví lidé! Toboga Fantasy Praha je to pravé místo, kde vás čeká spousta zábavy a nezapomenutelných zážitků.