Muž v Jeseníku děsil kolemjdoucí s klackem v rukou od krve

JESENÍK – Na Velikonoční pondělí to poněkud přehnal 40letý muž v Jeseníku, který včera odpoledne děsil kolemjdoucí s klackem v rukou od krve. Policisté dechovou zkouškou zjistili, že si pořádně přihnul a taky test na drogy byl pozitivní. To vysvětlovalo jeho podivné chování.

Včera odpoledne děsil okolí na Dukelské ulici v Jeseníku muž s klackem v rukou od krve, který pokřikoval na kolemjdoucí. Přivolaná policejní hlídka na místě skutečně našla zmateného 40letého muže. „Dle vzezření a jeho výrazu bylo jasné, že není úplně ve své kůži a to se potvrdilo provedenou dechovou zkouškou s hodnotou 1, 54 promile a taky pozitivním orientačním testem na návykové látky,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Zmatený muž policistům řekl, že se mu zdálo, že ho nahání vícečlenná parta a chce ho zbít a zabít. Na dotaz, proč má ruce od krve, uvedl, že si je pořezal sám střepem, aby se oslabil. Přivolaná sanitka převezla muže do nemocnice. Tam ale začal být agresivní a pokusil se o útěk, proto policisté museli použít donucovací prostředky a lékař následně rozhodl o převezení dotyčného na záchytku do Olomouce.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.