Dopravní nehoda dvou osobních aut u Kojálu: Jeden člověk se při ní zranil

BLANSKO – V pondělí před půl osmou ráno zasahovaly u nehody dvou osobních aut jednotky hasičů z Vyškova a Jedovnice poblíž vysílače Kojál nedaleko obce Krásensko. Jeden člověk byl zraněn.

V pondělí před půl osmou ráno byla jednotce Sboru dobrovolných hasičů obce Jedovnice nahlášena dopravní nehoda u Kojálu. Postupně k nehodě přijely dvě vozidla. Šlo o dopravní nehodu dvou osobních automobilů. Jednotka zajistila místo události a provedla protipožární opatření. Současně začala poskytovat předlékařskou pomoc jednomu zraněnému, kterého po příjezdu záchranářů předala do jejich péče. „Po příjezdu jednotky Vyškov a naší cisterny byl provoz řízen kyvadlově. Po zadokumentování místa události policií bylo odtaženo vozidlo na kraj vozovky. Po úklidu komunikace se jednotky vrátily zpět na své základny,“ uvedla jednotka obce Jedovnice na své stránce.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihomoravském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.