Berounští si mohou zahrát v novém primáckém seriálu. Zároveň probíhá casting na pořad Chalupy snů!

BEROUN – Od poloviny června do poloviny srpna 2022, a pak v první polovině září se bude nedaleko od Berouna natáčet nový seriál TV PRIMA. Už nyní se také rozjíždí casting na novou docu-reality show Chalupy snů

Chcete si zahrát v seriálu? Šance je velká!

Natáčení seriálu povede režisér Snowborďáků, Rafťáků a pohádek Karel Janák. Natáčení se bude konat konkrétně v místech: Hudlice, Otročiněves, Broumy, Nový Jáchymov, Točník a Roztoky. Berouňákům se tak nabízí možnost zažít na vlastní kůži natáčení a k tomu získat odměnu 1 000 korun za den. Celkem se bude obsazovat přes 500 lidí všeho věku, od velmi malých dětí přes lidi středního věku až po dědečky a babičky. Jak upozorňuje produkce, starších a starých lidí bude potřeba hodně.
Registrace i později samotný casting se bude provádět výhradně elektronicky. Starším lidem ale jistě pomůže někdo z rodiny či přátel.

Zaregistrovat se můžete zde 

Padá vám chalupa na hlavu? Prima ji promění!

Televize Prima chystá do vysílání novou docu-reality show s názvem Chalupy snů. Pořad Chalupy snů spojí to nejlepší z oblíbených seriálů Jak se staví sen a Norské domy snů.

Do nové docu-reality show můžete přihlásit svoji oblíbenou chatu nebo chalupu. Pořadem bude provázet trio zkušených řemeslníků a architektů a na výsledek chalupářské proměny se můžete těšit už v roce 2023. Vybírat se budou chaty a chalupy primárně na samotách, v lesích, u vody. Kromě přiblížení se severskému formátu je cílem pořadu přinést exkluzivní záběry z krásných míst České republiky. Důraz bude kladen spíše na objekty v kopcovitých oblastech. Stěžejní tentokrát nebude osobní příběh majitelů, ale objekt jako takový.

Zaregistrovat se můžete do 15. června zde 

Architekti se už těší na proměny chat a chalup. Ilustrační foto: unsplash