Pohřešovaného chlapce včera v Šumperku hledal policejní pes. Vše se naštěstí rychle vysvětlilo

ŠUMPERK – Obavy o svého devítiletého syna si včera v Šumperku dělali jeho rodiče, když chlapce nenašli na smluveném místě, kde na ně měl čekat. Po chlapci pátraly policejní hlídky včetně psovoda se služebním psem a strážníky městské policie. Vše se naštěstí rychle vysvětlilo.

Včera kolem patnácté hodiny přijala policejní tísňová linka oznámení o pohřešování devítiletého syna, který odešel ze školní družiny a na smluveném místě na rodiče nečekal. Syn měl z družiny šumperské základní školy odejít o půl třetí a na rodiče měl počkat u nedaleké mateřské školy. Rodiče ho nejprve asi půl hodiny hledali sami. Hledali ho v družině, ve škole i v blízkém okolí, ale bohužel bezvýsledně. Poté se obrátili na policii. „Do pátrání po malém chlapci byly okamžitě zapojeny veškeré dostupné hlídky včetně psovoda se služebním psem a strážníků městské policie,“ uvedla policejní mluvčí Marie Šafářová. Přibližně po půlhodině se policistům chlapce podařilo najít. U školky čekal tak, jak byl domluvený s rodiči, jen na jiném místě, než rodiče předpokládali.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.