Google Cloud – pro efektivní podnikání

Google Cloud platforma (GCP) je jednou z největších cloudových platforem pro zjednodušení podnikání. Hlavním rysem GCP je, že jeho použití dává smysl jak pro malé startupy, tak i velké systémové společnosti. Pomocí služby Google Cloud Platform můžete:

  • Vytvářet aplikace, které pomohou zákazníkům mimo běžných webů;
  • Zjednodušit výpočetní a analytické procesy a zlepšit tak výkonnost podnikání;
  • Poskytnout kybernetickou bezpečnost s plným cyklem bez ohledu na to, zda se jedná o cloudové nebo místní programy;
  • Vytvářet virtuální výpočetní výkon pro vaše účely;
  • Ukládat, analyzovat a vizualizovat svá data;
  • Zálohovat data v cloudu;
  • Mít přístup ke komponentům v cloudu na různých zařízeních;
  • Pracovat s API;
  • Vytvořit komplexní analytický systém s více než 600 zdroji dat;
  • Využívat umělou inteligenci a nástroje strojového učení

GCP poskytuje všechny potřebné služby, aby přivedl podnikání k digitálním technologiím. S pomocí platformy můžete nejen vytvořit práci společnosti, ale také ji přivést na novou úroveň vytvořením inovativní a high-tech IT infrastruktury.

Výhody používání platformy Google Cloud Platformy pro podnikání

Pomocí používání GCP pro svou práci získává podnikání mnoho výhod, z nichž hlavní je bezpečná a spolehlivá IT infrastruktura, která splňuje všechny bezpečnostní požadavky a standardy.

Zvládání GCP týmem pomůže zvýšit zisky, zlepšit a zpříjemnit spolupráci se společností jak pro zaměstnance, tak pro zákazníky.

Základní služby Google Cloud a jejich obchodní výhody

Na platformě Google Cloud můžete bez problémů pracovat s více než 100 různými službami a funkcemi. Zvažte ty nejoblíbenější.

Platforma Google Cloud

Cloudová platforma, která zlepšuje zpracování dat a snižuje dodatečné náklady na správu, konfiguraci sítě a podporu serverů.

Nástroj BigQuery

Ideální řešení pro analýzu a strukturování velkého množství dat uložených ve službě Google Storage. Umožňuje získat statistiky v reálném čase a sdílet je s uživateli.

Apigee

Flexibilní systém, který se používá k vývoji, ochraně a škálování rozhraní. Hlavní výhodou je snadné používání a mnoho funkcí.

Neverware

Skvělé řešení pro optimalizaci práce na starých počítačích a noteboocích instalací certifikovaného systému Google Chrome OS. Snadno použitelné rozhraní a maximální kompatibilita činí tuto službu ideální, zejména pokud výměna pracovního zařízení ještě není zahrnuta v rozpočtu.

Data Studio

Tato služba vám pomůže připojit se k téměř jakémukoli typu dat díky vestavěným a partnerským konektorům. Práce s grafy a tabulkami, kopírování a úpravy sestav budou mnohem jednodušší.

Cloudfresh má rozsáhlé zkušenosti s implementací nástrojů, které mohou automatizovat obchodní procesy. Naši specialisté budou s vám konzultovat, migrovat data do cloudového úložiště, konfigurovat a školit, jak pracovat s Google Cloud a poskytovat podporu ve všech fázích transformace vaší společnosti.