Mladý muž křičel v noci o pomoc, všímavá žena zavolala olomoucké strážníky

OLOMOUC – Nezvyklý případ řešili dnes hodinu po půlnoci olomoučtí strážníci. Na tísňovou linku se obrátila žena, kterou znepokojilo, že na Selském náměstí v Olomouci někdo volá o pomoc. Vyslaná hlídka se dopátrala k vysvětlení, které vzbuzuje spíše úsměv.

„Na tísňovou linku se obrátila žena, která nám sdělila, že na Selském náměstí někdo volá v pěti minutových intervalech o pomoc,“ uvedl mluvčí Městské policie Olomouc Petr Čunderle. Křik měl vycházet od budovy požární zbrojnice. Vyslaná hlídka po příjezdu na místo zjistila, že se zvuk ozývá z místního hotelu. Po následné téměř detektivní práci se strážníci dopátrali k vysvětlení, které vzbuzuje úsměv. V hotelu byl totiž ubytován mladík, který měl divoké sny a křičel ze spaní. „Po tomto zjištění jsme dotyčnému popřáli klidný zbytek noci a oznamovatelce byl sdělen výsledek celého případu,“ uzavřel Čunderle.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.