Mladá žena odešla z areálu nemocnice. Pátrá po ní policie

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Českobudějovičtí kriminalisté žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešované šestatřicetileté ženě. Ta v neděli odešla z areálu nemocnice v Českých Budějovicích. Dosud se jí nepodařilo najít.

Jak uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura, pohřešovaná odešla v neděli 26. června 2022 v době kolem tři čtvrtě na tři odpoledne z areálu Nemocnice České Budějovice. „Od oznámení provádí policisté pátrání po krajském městě a přilehlém okolí i za pomocí pátrací techniky, zatím však bez kladného poznatku,“ sdělil policejní mluvčí.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Žena je asi 175 centimetrů vysoká, štíhlé postavy, má delší blond vlasy, zelené oči a dioptrické brýle. Oblečena byla do růžovo fialových kraťasů, černého trika s krátkým rukávem s výstřihem do V, šedé mikiny a na noze měla šedé tenisky.

„Kdo by měl poznatky k pohřešované osobě, ihned policisty kontaktujte na lince tísňového volání 158 nebo kterékoli služebně Policie České republiky,“ žádá Milan Bajcura.