Přijďte na výjimečný benefiční koncert, pomůžete se záchranou kostela

NÁCHODSKO – Tuto sobotu můžete zavítat na koncert do nejstaršího kostela na Broumovsku. V kostele Nejsvětější Trojice ve Zdoňově na vás bude čekat zajímavý program. Vystoupí v něm nejen uskupení Velvet Voices, ale uvidíte také závěsnou akrobacii na kruhu a uslyšíte Mantrovníky.

Velvet Voices je uskupení 3 známých umělců- Anna Schmidtmajerová je zpěvačka, herečka a zakládající člen Cirku La Putika, Pavlína Horáková je vystudovaná operní zpěvačka, která studovala u působila v New Yorku a nyní se vrací do Čech, Vladimír Strnad je profesionální pianista, který patří k jazzové špičce, působí v Národním divadle a mimo jiné spolupracuje na nahrávání filmových soundtracků. Následně si můžete zazpívat s Mantrovníky, kteří završí koncert pozitivními písněmi, které potěší duši i srdce.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Akci připravil Spolek Trinitas na 30.7.2022 od 16.00 hodin. „Církev nám kostel za účelem jeho záchrany darovala. Kostel je v havarijním stavu, v současné době je střecha zaplachtována, aby do ní neteklo a je třeba zajistit statiku kostela, která je narušena. Pracuje se na projektu na střechu a statiku a následně budeme žádat o dotace,“ říká za Spolek Trinitas Denisa Pavlová. Dobrovolné vstupné bude použito na záchranu kostela.

Místo akce naleznete na mapě: