Gymnastika, tenis, baseball a další sporty. Přijďte si do Jihlavy vyzkoušet ten správný pro sebe i pro děti

JIHLAVA – Každému, kdo by rád našel ten nejvhodnější sport, ať už pro sebe, či pro své potomky, je určena Jihlavská sportovní neděle. Akce se uskuteční v neděli 4. září v době od 9 do 13 hodin ve venkovním areálu Vodního ráje v ulici Romana Havelky v Jihlavě.

S ukázkami svých sportovních dovedností se návštěvníkům představí hned několik jihlavských klubů. „Za TJ Sokol Jihlava dorazí členové Dřeváčku, moderní gymnastiky nebo tenisu. Chybět nebudou Vysočina Gladiators s americkým fotbalem, Dukla Jihlava, FC Vysočina nebo Baseballový klub Ježci. Účast přislíbili i členové Elitavers – sportovní akademie Jihlava a mnoho dalších,“ vyjmenoval náměstek primátorky Petr Ryška.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Děti i dospělí se budou moci nejen inspirovat, ale rovnou si jednotlivé sporty vyzkoušet. A samozřejmě si o nich zjistit co nejvíc informací, případně se i domluvit na možnosti zapojení do některého z jihlavských oddílů či klubů.