Na děti čeká u školy velké překvapení

NÁCHOD – Až se školáci vrátí po prázdninách do školy, budou překvapeni. V zahradě je pro ně totiž přichystaná nová stezka odvahy s tunelem, mostem nebo lezeckou sítí. K dispozici bude jak v hodinách tělocviku, tak i pro školní družinu.

O letních prázdninách probíhaly práce v zahradě ZŠ Komenského v Sokolské ulici. Výsledkem je nová stezka dovednosti, kterou si budou již v následujících dnech moci užít nejen čerství prvňáci, ale i žáci druhých nebo třetích tříd. Stezka jim bude k dispozici jak v hodinách tělesné výchovy, tak i během pobytu v družině. Město do stezky investovalo částku dvě stě třicet sedm tisíc korun. „Jde o celokovovou stezku s pohyblivou kladinou, lany na překračování, lanovým přelezem s úchyty, tunelem, síťovým mostem, kolmou lezeckou sítí, tyčovým přelezem a lanovými úchyty. Lanový prvek je vyroben z konstrukční oceli a všechny materiály splňují potřebné normy,“ dodává za město Nina Adlof.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.