Policisté na Písecku pátrají po seniorce. Odešla na dvůr a nevrátila se

PÍSECKO – Policisté na Písecku pátrají po seniorce, kterou pohřešuje její rodina. Žena odešla ve středu ráno na dvůr, ale již se nevrátila. Nasazen byl také vrtulník s termovizí a drony. Pátrací akce je však zatím neúspěšná. Policie žádá veřejnost o pomoc.  

Jak uvedla policejní mluvčí  Kamila Čuřínová Ingrišová, policie pátrá po seniorce z Milevska, kterou pohřešuje rodina od včerejšího rána. „Důchodkyně šla ve středu kolem půl sedmé na dvůr v ulici Sokolovská, ale nevrátila se. Rodina hledala na místech, která měla oblíbená, bohužel bez úspěchu a obrátila se proto na policisty,“ sdělila mluvčí.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Do pátrání byl nasazen vrtulník s termovizí i drony. Hledání je zatím bohužel bez úspěchu. Žena byla oblečená do podzimní bundy v olivové barvě, do tříčtvrtečních černých kalhot a na nohou měla pantofle.

Policisté se obrací s žádostí o pomoc na veřejnost. „Pokud jste ženu viděli, kontaktujte policisty na lince 158 nebo 974 23 5730,“ žádá Čuřínová Ingrišová.