Svatební veletrh poprvé na Univerzitě v Hradci Králové

HRADEC KRÁLOVÉ – Během zítřka a soboty můžete navštívit nový svatební veletrh, na kterém budou téměř tři desítky vystavovatelů. Ti snoubencům profesionálně poradí a připraví pro ně široké portfolio produktů a služeb za exkluzivní veletržní ceny. Mimo jiné je součástí akce zajímavý doprovodný program.

„Snoubenci i jejich blízcí se mohou inspirovat na jednom místě v oblasti svatební a společenské módy či gastronomie, vyberou si svatební dort a cukroví, zjistí možnosti vazeb pro svatební kytice, dámy se nechají nalíčit od profesionálních vizážistů. Snubní prstýnky si snoubenci mohou vybrat hned u několika zlatnických dílen,“ říká za pořadatele z PAREXPO, s.r.o. Andrea Vávrová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Ti, kdo upřednostňují osobní kontakt, určitě ocení možnost lépe poznat svatebního fotografa nebo video kameramana. Návštěvníci se seznámí také s tím, kde je možné uspořádat svatební hostinu a kam ubytovat svatebčany. S pořádáním větší svatby poradí svatební koordinátorky a svatební agentury.

Svatební salóny předvedou svatební a společenské šaty na několika módních přehlídkách v průběhu celé akce. Svůj termín zkoušky vysněných svatebních šatů si s nimi nevěsty mohou domluvit přímo na místě. Doprovodný program veletrhu bude zároveň inspirací pro nastávající novomanžele, jak zabavit svatebčany po celý svatební den. Pestrý hudební repertoár v podání harfistky či houslového dua překvapí svým širokým žánrovým záběrem. Lákadlem pro snoubence bude soutěž o svatební dort v hodnotě 5 tisíc korun.

Vstup je na tuto dvoudenní akci ZDARMA. Veletrh bude otevřen v pátek 14.října od 14 do 18 hodin a dále v sobotu 15. října od 10 do 17 hodin.

Všechny aktuality a podrobnosti je možno sledovat na Facebooku, Instagramu a webových stránkách svatebního veletrhu.