Aquacentrum se brzy opět otevře

HRADEC KRÁLOVÉ – Technická odstávka trvala nakonec déle, než se původně počítalo. Ale už na podzimní prázdniny si budou moci zájemci užít všechny atrakce aquacentra, na jaké byly zvyklí. A dokonce i s malým bonusem.

Z důvodu většího rozsahu stavebních prací bude hradecké aquacentrum otevřeno až na podzimní prázdniny, konkrétně v pátek 28. října. Bylo nutné upravit kruhový perličkový bazén nebo vyčkat na vysychání stěn. Od konce druhého podzimního měsíce budou mít tak hosté k dispozici všechny atrakce, na jaké byli zvyklí. Jedná se o vlnobití, tobogán se světelnými efekty nebo bazén s podvodními masážemi. Provozovatel si po technické odstávce navíc připravil pro návštěvníky příjemní překvapení. „Od pátku 28. do neděle 30. října mají návštěvníci ke vstupu navíc 20 minut zdarma. Akce platí pro všechny, ať už si zakoupí jednorázový vstup v pokladně, nebo využijí čipové hodinky. Bonus bude započítán také návštěvníkům plaveckého bazénu, kteří projdou v plavkách spojovací vyhřívanou chodbou do aquacentra,“ dodává za SNHK Amália Moličová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.