Posilou Ordinace bude Kateřina Brožová v překvapivé roli!

V televizi se herečka Kateřina Brožová nově objeví v roli, v jaké ji ještě neznáme. V Ordinaci si zahraje drsňačku, se kterou se život nemazal. Pro tento seriál tak znamená další významnou posilu.

Herečku Kateřinu Brožovou známe především jako představitelku křehkých dam a pohádkových bytostí. Zahrála si ve spoustě filmů a pohádek. Diváci Novy si herečku pamatují především z velmi populárního seriálu Pojišťovna štěstí a ze šesté řady show Tvoje tvář má známý hlas. Mnoho z vás si ji jistě pamatuje i z oblíbeného seriálu Život na zámku. Známá je i jako moderátorka pořadu Exkluziv Kateřiny Brožové na TV Barandov.

Ale poslední role Kateřiny Brožové diváky jistě překvapí! Herečka se v premiérových dílech v novém roce představí jako Iveta, žena, s níž se osud ani trochu nemazlí, a přesto to nevzdává.  „Iveta je zralá a zkušená žena, která před lety prožila veliké trauma. Díky tomu, že to zvládla, je teď nesmírně silná a jen tak se s něčím nepáře. Musí žít dál a žije zcela po svém a sama“ popisuje svoji postavu herečka.

„Je to trochu podivínka, ale věřím, že bude divákům sympatická, protože je přímá a zemitá. Nejistoty řeší terapiemi a občas i alkoholem. Ale dokáže žít dál, a ještě při tom pomáhat druhým, když je třeba. Má food truck, ve kterém zároveň bydlí. Herecky je pro mě Iveta, žena s dramatickým osudem, skvělou příležitostí, podobnou postavu jsem dosud nehrála,” představuje komplikovanou Ivetu Kateřina Brožová.

Ordinace v růžové zahradě 2 je pro ni po delší době velkou seriálovou příležitostí. „Na natáčení je mi moc hezky, potkala jsem tu hodně kolegů a kamarádů. Všechno funguje dokonale, je tady skvělá atmosféra kombinovaná s vysoce profesionálním přístupem,” pochvaluje si Kateřina.

Zdroj TV Nova