Chataři, pozor! V Otrokovicích řádil zloděj

Ilustrační foto

OTROKOVICE – Hned čtyři pokusy o vloupání do chat vyšetřují od včerejška otrokovičtí policisté. Ke všem došlo v chatových oblastech v Otrokovicích.

Policisté, kriminalistický technik i psovod na místo vyrazili po oznámení majitelky. „Do jedné chaty se zloděj pokusil vloupat tím, že poškodil zámek a částečně rozpletl drátěný plot, ale dovnitř se nedostal. Další chatu prohledal, ale nic z ní neodcizil. Ze třetí chaty odcizil varnou desku, reflektor a poškodil zámek. A v poslední chatě vykopl dřevěné vstupní dveře a zevnitř odcizil nářadí, kávovar a stolní gril, ze skladu, od něhož také vykopl dveře, potom odcizil další nářadí. U této chaty se škoda, kterou způsobil odcizením věcí i poškozením dveří, vyšplhala až na třiadvacet tisíc korun,“ popsala policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Kriminalisté společně s policisty po pachateli nyní pátrají. „Za krádež, poškozování cizí věci a porušování domovní svobody hrozí pachateli nebo pachatelům několikaletý trest odnětí svobody, podle výše způsobené škody,“ uzavřela Kozumplíková.

Foto: Policie ČR
Foto: Policie ČR