Tuningáři se sjeli do Prahy na nelegální sraz! Policie jim napařila pokuty

Zdroj: Policie ČR

PRAHA- Pražská policie dostala tip na nelegální tuningový sraz, který byl plánovaný na sobotu večer. Vyrazila tak dohlédnout na majitele vytuněných aut, kteří se projížděli nejprve ve Štěrboholích, pak se přesunuli na Strahov a končili v Čestlicích. Výsledkem dozoru bylo několik desítek pokut!

Tuningáři se sjeli na parkovišti před obchodním centrem ve Štěrboholech, odtud přejeli na Strahov. Po celý večer na ně dohlíželo čtyřicet policistů, kteří řešili dopravní přestupky během přesunu. „Policisté oznámili vice než dvě stovky provozovatelů vozidel pro porušení dopravního značení a uložili bezmála dvacet pokut,“ sdělil policejní mluvčí Richard Hrdina.

Staňte se členy FB skupiny Život v Praze a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

V průběhu večera příznivci tuningu přejeli do Čestlic, kde si je vzali na starosti středočeští policisté. „Ti jejich akci monitorovali až do jedenácté hodiny večerní, dokdy zkontrolovali bezmála sto účastníků srazu a udělili bezmála dvacet pokut,“ uzavřel Hrdina.