Uspokojoval se ve vlaku nebo na nádraží. Policisté odhalili onanistu z Přerova

Ilustrační foto Wikicommons

PŘEROV – Ženy a dívky už se nemusejí bát cestovat vlakem z nebo do Přerova. Kriminalisté včera sdělili podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví 39letému muži s přechodným bydlištěm v Přerově. Muž se měl opakovaně uspokojovat ve vlaku z nebo do Přerova, případně na nádraží.

Policie informovala o odhalení 39letého muže s přechodným bydlištěm v Přerově, po kterém pátrala od konce října loňského roku. Muž se měl uspokojovat před dvěma dívkami ve vlaku z Přerova do Olomouce a zanechal toho až poté, co ho jedna z dívek začala natáčet na video . To ale nebylo všechno. “Zvláštním způsobem ho zřejmě přitahovala železnice, protože další dívku dostal do rozpaků, když stál na chodbě stojícího vlaku u okna. Poškozenou, která v té době seděla na lavičce na nástupišti, sledoval oknem a přitom onanoval,” objasnila další případ policejní mluvčí Miluše Zajícová. O několik dní později procházela starší žena po schodišti 2. nástupiště na nádraží v Přerově a všimla si zde muže, který stál na schodech a držel v ruce svůj obnažený pohlavní orgán. Ve stejný den ještě vystrašil dvě dívky, které cestovaly vlakem do Přerova a stejně jako v ostatních případech je bedlivě sledoval a přitom se uspokojoval. Zanechal toho, až se na něho jedna z dívek podívala. “Nestalo se, že by na některou z poškozených chytal nebo usiloval o fyzický kontakt, ani nenavazoval rozhovor,” dodala Zajícová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.  

Kriminalisté včera muži sdělili podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. Podle trestního zákoníku mu hrozí až dva roky za mřížemi.