Poznejte život rappera v novém filmu

JINDŘICHŮV HRADEC – Zvenčí se život rappera Colea jeví jako velmi úspěšný a plný luxusu. Jaká je ovšem realita? To vám přiblíží film Ve znamení býka, kde alkohol teče proudem, prostitutka střídá prostitutku a drogová závislost si vybírá svou daň.

Ambiciózní rapper Cole Taurus stoupá na vrchol své hudební kariéry, užívá si bohatství a slávy. Pod nablýskaným povrchem ale najdete utrápeného hudebníka, který bojuje s drogovou závislostí, alkoholem a nenávratně se odcizuje všem blízkým včetně své malé dcery. Okolí v čele s osobní asistentkou Ilanou sice stále neúnavně pokračuje v práci na jeho kariéře, ale Cole už tohle tempo nezvládá. Nekompromisní pohled na zlomové období hvězdného rappera vás provede nevyrovnanou životní cestou zobrazující lásku, nenávist, zoufalství i radost.

Dokáže Cole odvrátit nevyhnutelný pád a zvládne se vypořádat s velkým tlakem v podobě popularity a nekonečných možností? To uvidíte 31. ledna ve 20 hodin v Kině Střelnice v Jindřichově Hradci. Hlavní roli v novém snímku významného amerického režiséra Tima Suttona ztvránil Colson Baker aka Machine Gun Kelly.